Autobedrijf Zevenaar

MoTech Autobedrijf Zevenaar

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Of wilt u een occasion aanschaffen? MoTech is het autobedrijf Zevenaar voor de aankoop en het onderhoud van uw auto. Op deze website vindt u alle informatie over de diensten en het actuele aanbod.

 

Bekwame monteur

Bij het hebben van een auto komt veel onderhoud kijken. Onderdelen verslijten, en moeten regelmatig worden nagekeken. Ook kan er iets mankeren, waardoor u naar een deskundige monteur zoekt. Oprichter Zardasht Morad is al vanaf zijn zestiende actief als automonteur. Door jarenlange ervaring kan hij elke auto snel en vakkundig repareren. Zo kunt u weer snel en met een veilig gevoel de weg op. U wilt natuurlijk niet alleen dat u auto snel gemaakt is, maar dat dit ook goed wordt gedaan.

 

Occasions

Wanneer u opzoek bent naar een nieuwe auto kunt u kiezen tussen nieuw en tweedehands. Het voordeel aan tweedehands auto’s is dat ze een stuk goedkoper zijn. Een nadeel is dat u niet altijd zeker weet of de auto die u koopt nog wel goed is. Daarom verkopen we bij MoTech ook occasions. Deze auto’s zijn door onze bekwame monteurs grondig nagekeken. Hierdoor weet u zeker dat u een auto koopt die als nieuw rijdt, maar voor een fractie van de prijs. Benieuwd naar onze occasions? Neem gerust een kijkje op onze website voor ons aanbod. Twijfelt u over de juiste keuze? Of wilt u graag advies over de perfecte occasion voor uw wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

 

Diensten

U kunt bij ons autobedrijf Zevenaar voor een aantal diensten terecht. Naast reparaties (zowel een kleine als een grote beurt) en onderhoud bieden we ook APK, airco service en bandenservice aan. Laat u uw auto op jaarlijkse basis door ons onderhouden? Dan vullen wij de airco van uw auto gratis!

Bel ons!

+31(0)6 301 444 34

 

X